BLbit Banja Luka

Prijavi u grupu

Decembarski sastanak - Office365 Administracija

BLbit Banja Luka - Utorak - 06.12.2016. – 17:00

Napomena: Sastanak je u prostorijama BLC-a (Banja Luka College) - prizemlje, Informatički Kabinet 2 - http://www.so.blc.edu.ba/vt/prizemlje_okolina.html.

Agenda

17:00 - 18:00

Office365 Administracija

Omar Kudović

Sve što ste željeli da znate o administraciji Office365, a niste smjeli da pitate. Kroz predavanje ćemo prikazati većinu servisa koje nudi Office365 Enterprise plan E3. Kako se radi administracija korisnika, domene, Exchange, Skype for Business, Share Point, Teams... Sve na jednom mjestu.

Predavač: Omar Kudovic, Microsoft BiH

Zaposlen u Microsoft BiH na mjestu PSE Solutions Manager. Posjeduje iskustvo preko dvadeset godina, u kojem je većinu vremena proveo na instalacijama i integracijama Exchange Server i OCS, Lync, Skype4B platformi. Posljednjih nekoliko godina aktivno radi na raznim projektima implementacije rješenja za Lync Server 2013 / Skype For Business / Exchange u poslovnom okruženju. Svoja iskustva predstavljao je na Microsoft Network, Microsoft Community Conference, Microsoft TechDays, KulenDayz, Indeed Bulgaria, #Tarabica, ATD i Sinergija konferencijama. Također je aktivan član MS Community BiH i lider "NewOffice" user grupe. Od 2013. tri puta nagrađen od strane Microsoft s MVP titulom za Skype For Business. U privatnom životu bavi se Hi Fi, piše recenzije o vinima, sluša rockabilly i veliki kolekcionar muzike.